Webteksten

Verleid je bezoeker tot actie

Als je een website hebt, wil je graag dat deze gevonden wordt door je doelgroep en dat het betreffende publiek geprikkeld wordt om actie te ondernemen. Ze willen iets weten, vragen of bestellen en dus is het belangrijk dat jouw website aan deze vragen voldoet.

Mogelijke acties van je potentiële klant

  • Informatie verzamelen
  • Contact opnemen
  • Een order plaatsen

Het is mijn taak te zorgen dat de klant deze gegevens vlot vindt en zich daarnaast uitgenodigd voelt om de actie daadwerkelijk te ondernemen.

De kracht van overtuigende teksten

Naast een verzorgde lay-out van je website zijn de teksten die je uitdraagt belangrijk om de interesse van de lezer te wekken en vast te houden. Het zijn de teksten die je potentiële klant/lezer naar je website krijgen. Dit doe ik door de vindbaarheid in Google te vergroten middels voldoende en goede content. Met goede content bedoel ik dat de teksten inhoudelijk zijn en de juiste zoekwoorden bevatten (woorden die zoekers intikken om bepaalde informatie te vinden).

Jouw visie in woorden

Heb je een duidelijke visie, weet je wat de waarden en sterke punten van je bedrijf zijn, maar vind je het moeilijk of tijdrovend om deze om te zetten in de juiste woorden? Neem dan contact met me op, zodat ik je hierbij kan helpen.

Ook als je nog niet zo goed weet wat je naar je potentiële klanten wilt communiceren, kan ik je ondersteunen in het ontwikkelen van een duidelijke boodschap over jouw dienst of product.

Mijn objectieve blik en kennis van taal en sterke teksten kunnen een groot verschil maken voor jouw bedrijf, dus bel of e-mail om de mogelijkheden te bespreken.